Meteospasmyl, 30 capsule

Meteospasmyl, 30 capsule - - BIESSEN PHARMA SRL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/ANTISPASTICE - BIESSEN PHARMA SRL
P459799153

Meteospasmyl este un medicament pentru tulburari funcţionale intestinale. este indicat adultilor pentru ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusa de acumularea excesiva de gaze in intestin, de exemplu, flatulenta.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Meteospasmyl, 30 capsule

Descriere:

Meteospasmyl este un medicament pentru tulburări funcţionale intestinale. Meteospasmyl este indicat adulţilor pentru ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusă de acumularea excesivă de gaze în intestin, de exemplu, flatulenţa.

Simptomatologia determinată de acumularea de gaze în tractul gastro-intestinal, poate fi un semn al tulburărilor funcţionale de la acest nivel, manifestându-se ca presiune sau balonare, plenitudine, eructaţie, mişcări peristaltice intestinale şi flatulenţă.

Compozitie:

Substanţele active sunt: citratul de alverină şi simeticona. Fiecare capsulă moale conţine citrat de alverină 60 mg şi simeticonă 300 mg. Celelalte componente sunt: gelatină, glicerol, dioxid de titan (E171), apă purificată.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este de: adulţi: o capsulă de 2-3 ori pe zi, înainte de masă.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 capsule moiData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.