Meteospasmyl, 30 capsule

P459799153
Meteospasmyl, 30 capsule - ANTISPASTICE - BIESSEN PHARMA SRL
Descriere: Meteospasmyl este un medicament pentru tulburări funcţionale intestinale. Meteospasmyl este indicat adulţilor pentru ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusă de acumularea excesivă de gaze în intestin, de [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Meteospasmyl, 30 capsule

Descriere:

Meteospasmyl este un medicament pentru tulburări funcţionale intestinale. Meteospasmyl este indicat adulţilor pentru ameliorarea simptomatologiei gastro-intestinale, indusă de acumularea excesivă de gaze în intestin, de exemplu, flatulenţa.

Simptomatologia determinată de acumularea de gaze în tractul gastro-intestinal, poate fi un semn al tulburărilor funcţionale de la acest nivel, manifestându-se ca presiune sau balonare, plenitudine, eructaţie, mişcări peristaltice intestinale şi flatulenţă.

Compozitie:

Substanţele active sunt: citratul de alverină şi simeticona. Fiecare capsulă moale conţine citrat de alverină 60 mg şi simeticonă 300 mg. Celelalte componente sunt: gelatină, glicerol, dioxid de titan (E171), apă purificată.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este de: adulţi: o capsulă de 2-3 ori pe zi, înainte de masă.

Mod de prezentare:

Cutie cu 30 capsule moiData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:12