Vitreonorm, 30 capsule, VISUfarma

P479848456
Vitreonorm, 30 capsule, VISUfarma - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - VISUFARMA

Vitreonorm, 30 capsule, VISUfarma

În cursul procesului de îmbătrânire, odată cu modificările țesuturilor conjunctive ale întregului organism, apare și modificarea structurii interne a corpului vitros. Acest proces are drept cauze atât alterarea colagenului, cât și a glucozaminei din structura corpului vitros. 

Vitreonorm este un supliment alimentar ce are în compoziție colagen hidrolizat și glucozamină. În plus, conține și extract de Viță-de-vie care contribuie la menținerea fluxului sangvin în limite normale, precum și vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Ingrediente: colagen hidrolizat; clorhidrat de glucozamină sulfat de potasiu; capsula, gelatină colorant/dioxid de titan; extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu) din frunze de Viță-de-vie (Vitis vinifera), standardizat la 5%  polifenoli; vitamina E/acetat de tocoferil (amidon modificat de porumb, dioxid de siliciu); amidon pregelatizat; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași; dioxid de siliciu. 

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, cu apă necarbogazoasă la temperatura camerei. 

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască 

o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Prezentare: 30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review