VitaforTIS Sirop fitocomplex, 150ml, Tis

P479853078
  • -6%
VitaforTIS Sirop fitocomplex, 150ml, Tis - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - TIS FARMACEUTIC

Sirop fitocomplex cu proprietăți antioxidante, tonice, hipoglicemiante, vasoprotectoare, ameliorează circulaţia periferică, creşte acuitatea vizuală.

[...]

VitaforTIS Sirop fitocomplex, 150ml, Tis

Sirop fitocomplex cu proprietăți antioxidante, tonice, hipoglicemiante, vasoprotectoare, ameliorează circulaţia periferică, creşte acuitatea vizuală.

Compoziție: extracte fluide din fructe de afin, fructe de cătină, fructe de măceș.

NU CONȚINE ZAHĂR!

Fructele de afin, specia Vaccinium myrtillus L. datorită conţinutului în mirtilină şi neomirtilină, au proprietăţi hipoglicemiante, în timp ce antocianozidele au o acţiune de protejare a vascularizaţiei oculare prin activarea regenerării purpurei retiniene şi prin calităţile angioprotectoare.

Fructele de cătină albă (Hippophaes fructus) au în compoziţia lor cantităţi importante de vitamina C,carotenoizi,vitamina E, precum şi cantităţi mai mici de vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid nicotinic, inozitol, vitamina F.

Fructele de măceş (Cynosbati fructus) sunt cunoscute pentru cantitatea mare de vitamina C pe care o conţin,alături de care se găsesc cantităţi mai mici de vitamina A, vitaminele B, E, K şi P, riboflavină şi acid nicotinic, fiind folosite în medicina tradiţională pentru acţiunea vitaminizantă şi de creştere a rezistenţei organismului.

Mod de utilizare:

Adulti: câte 2 lingurițe de 3 ori pe zi,

Copii de peste 2 ani: câte o linguriță de 3 ori pe zi.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review