Venozen, 30 comprimate, Aesculap

Venozen, 30 comprimate, Aesculap - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - ROMPHARM
Rompharm
P548489042

Suplimentul alimentar Venozen reprezintă o soluție naturală, ideală pentru buna funcționare a circulației, prezentat sub forma a 30 de comprimate. Venozen este o variantă recomandată și eficientă împotriva picioarelor umflate și dureroase, precum și în cazul crizelor hemoroidale.

[...]

Descriere: Venozen, 30 comprimate, Aesculap

Suplimentul alimentar Venozen reprezintă o soluție naturală, ideală pentru buna funcționare a circulației, prezentat sub forma a 30 de comprimate. Venozen este o variantă recomandată și eficientă împotriva picioarelor umflate și dureroase, precum și în cazul crizelor hemoroidale. Are efecte antiinflamatorii și ameliorează tulburările trofice ale insuficienței venoase cronice. Reduce durerea și edemele, susținând funcționarea normală a venelor.

  • Datorită extractelor standardizate din suplimentul alimentar Venozen, produsul asigură o circulație venoasă optimă. Mai mult, Venozen susține funcționarea normală a capilarelor, avenelor și a vaselor limfatice.
  • Atunci când întâmpini o circulație deficitară a sângelui prin vase, observi la nivelul pereților vasculari o senzație de greutate și de oboseală a picioarelor, precum și un disconfort acut la nivelul venelor hemoroidale. Venozen 30 de comprimate reduce durerea și edemele, având un puternic efect antiinflamator.
  • Poți să folosești Venozen 30 de comprimate ca adjuvant în tratamentul manifestărilor insuficienței venoase cronice a membrelor inferioare, organice și funcționale, precum senzația de greutate, picioare umflate, crampe nocturne sau durere.

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review