VenoHelp crema pentru varice, 100 ml, Priotech

P479850312
VenoHelp crema pentru varice, 100 ml, Priotech - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - PRIOTECH
Priotech

VenoHelp reprezintă o soluție eficientă de stimulare și îmbunătățire a circulației pentru a elimina senzația de oboseală din picioare, reducerea umflăturilor cauzate de acumularea de lichid limfatic în țesuturi și durerile cauzate de venele varicoase, având o acțiune terapeutică eficace asupra varicelor.

[...]

VenoHelp crema pentru varice, 100 ml, Priotech

VenoHelp reprezinta o solutie eficienta de stimulare si imbunatatire a circulatiei pentru a elimina senzatia de oboseala din picioare, reducerea umflaturilor cauzate de acumularea de lichid limfatic in tesuturi si durerile cauzate de venele varicoase, avand o actiune terapeutica eficace asupra varicelor.
Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietati antiinflamatoare si analgezice.

Indicatii:
VenoHelp este recomandat pentru folosirea in cazul senzatiei de picioare grele si obosite, varice si edeme, aspecte cu care se confrunta persoanele care desfasoara activitati ce presupun statul mult in picioare sau sedentarismul. Crema a fost conceputa pentru ameliorarea simptomelor cauzate de varice.

Compozitie:
Aqua, Glyceryl Stearate SE, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Menthol, Camphor, Lanolin, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Ceteareth-25, Phenoxyethanol, Carbomer, Tryethanolamine, Zinc Stearate, Hanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, BHT, Citronellol, Coumarin, Gernaiol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Ingrediente active:
Ulei de ricin, extract de gheara diavolului, extract foi de vita de vie, extract castan salbatic, extract ale vera juice, mentol, camfor, lanolina, vitamina e, ulei de eucalipt, ulei de rozmarin, panthenol.

Mod de utilizare:
In cazul senzatiei de picioare grele si bosoite, varice si edeme.

Atentionare:
A nu se folosi pentru uz intern! Evitati contactul cu ochii. A nu se aplica pe rani deschise. In cazul in care apar reactii alergice, intrerupeti utilizarea si adresati-va medicului. Produsul nu este destinat copiilor.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review