Secom Good Routine, Algal Omega-3, 30 capsule moi

P479848577
Secom Good Routine, Algal Omega-3, 30 capsule moi - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - SECOM
Secom
ALGAL OMEGA-3 Formula patentata life's®OMEGA - sursa vegetala de Omega-3, caracterizata prin sustenabilitate, puritate si eficacitate crescute. Formula patentata life's®OMEGA Forma unica de incorporare pentru [...]

Descriere: Secom Good Routine, Algal Omega-3, 30 capsule moi

ALGAL OMEGA-3

Formula patentata life's®OMEGA - sursa vegetala de Omega-3, caracterizata prin sustenabilitate, puritate si eficacitate crescute.

Formula patentata life's®OMEGA

Forma unica de incorporare pentru EPA si DHA, din sursa naturala - alga fermentata NON-GMO, obtinuta prin intermediul unui proces de cultivare si recoltare in mediu inchis, controlat, respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Sursa 100% sustenabila

Mediul inchis si controlat pentru plantele de origine marina, sursa primara pentru life’s®OMEGA, nu necesita lacuri artificiale special amenajate, prezervand echilibrul ecosistemului prin lipsa impactului asupra populatiei de pesti. Procesarea nu utilizeaza solventi si nu expune algele la potentiali contaminanti precum pesticide si alti compusi chimici din mediul inconjurator.

Acizi grasi Omega-3

Esentiali pentru inima, vedere si sistemul nervos. Contribuie la reducerea riscului de aparitie si dezvoltare a manifestărilor de la nivel cardiovascular. O dieta cu aport optim de DHA influenteaza buna derulare a activitatilor neuronale ce depind de prezenta acestui nutrient esential (memoria si concentrarea, starea de spirit, neurotransmisia). De asemenea, concentratii crescute de DHA sunt necesare pentru activarea rodopsinei, pigmentul vizual esential pentru vederea nocturnă sau in lumina slaba.

Vitamina E

Ofera suport in reducerea proceselor de oxidare ale acizilor grasi.

Utilizare:

ALGAL OMEGA-3 se recomanda veganilor si vegetarienilor (acestia pot intampina dificultati in furnizarea aportului adecvat de acizi grasi Omega-3 din dieta zilnica), persoanelor cu intoleranta la peste, crustacee sau moluste, dar si celor preocupati de mentinerea unui nivel normal de acizi grasi Omega-3

Mod de administrare:

Adulti si adolescenti cu varsta peste 14 ani, 1-2 capsule/zi, la masa, cu 200 ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review