Protecardin 75mg, 40 comprimate, Biofarm

Protecardin 75mg, 40 comprimate, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
W57601
DCI: Acid acetilsalicilic FORMĂ FARMACEUTICĂ: Comprimate filmate gastrorezistente PREZENTARE: Cutie cu 2 blistere a cate 20 comprimate filmate gastrorezistente COMPOZIȚIE: Acid acetilsalicilic 75 mg INDICAȚII: Protecardin® 75 mg [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Protecardin 75mg, 40 comprimate, Biofarm

DCI: Acid acetilsalicilic FORMĂ FARMACEUTICĂ: Comprimate filmate gastrorezistente PREZENTARE: Cutie cu 2 blistere a cate 20 comprimate filmate gastrorezistente COMPOZIȚIE: Acid acetilsalicilic 75 mg INDICAȚII: Protecardin® 75 mg este destinat administrarii la adulti, fiind un antiagregant plachetar. Actioneaza prin prevenirea agregarii ( "lipirii") unor celule ale sangelui numite trombocite (sau plachete sangvine) si impiedica astfel formarea de cheaguri de sange (trombi). Datorita acestui efect, reduce riscului de infarct miocardic si prevenirea repetarii acestuia si a accidentului vascular cerebral. MOD DE ADMINISTRARE: Adulti: pentru tratamentul de lunga durata, doza uzuala este de 1-2 comprimate gastrorezistente o data pe zi; pentru tratamentul de scurta durata, la recomandarea medicului curant, in sindromul coronarian acut sau accident vascular cerebral ischemic poate fi adecvata administrarea de doze mai mari, de pana la 300 mg acid acetilsalicilic. ARIA TERAPEUTICA: Cardiovascular & Circulator CATEGORIE: Medicamente fara prescriptie medicala FIRMĂ PRODUCĂTOARE: S.C. Biofarm S.A. COD ATC: B01AC06 DEȚINĂTOR APP: S.C. Biofarm S.A.

Data ultimei actualizari: 2024-04-08 09:04:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review