Pentaven Fast 500, 20 comprimate

  • -8%
Pentaven Fast 500, 20 comprimate -  - PHARMA SUISSE
P479852853

Pentaven Fast 500, 20 comprimate contribuie la buna functionare a sistemului vascular si ajuta la reducerea senzatiei de picioare grele.

[...]

Descriere: Pentaven Fast 500, 20 comprimate

Pentaven Fast 500, 20 comprimate contribuie la buna functionare a sistemului vascular si ajuta la reducerea senzatiei de picioare grele.

Pentaven Fast 500  contine diosmina, bromelaina si extracte de mesteacan si sulfina.

Diosmina este unul dintre flavonoidele gasite in fructe, legume, ierburi si nuci. Diosmina din acest produs este extrasa din seminte de portocale si sustine cresterea tonusului vascular cu scaderea consecventa a stazei venoase.

Are proprietati antiinflamatorii si ajuta la cresterea rezistentei capilare.

Bromelina este o enzima proteolitica continuta in ananas care are capacitatea de a descompune proteinele. Eficienta pentru reducerea inflamatiei, edemului si hematomului post chirurgical si post traumatic.

Indicata in tratamentul vanatailor, entorselor, traumatisme ale partilor moi si in edem postflebitic.

Mesteacanul contine o serie de substante biologic active precum taninuri, flavonoide, uleiuri esentiale sau saponine, in special in frunze, muguri si scoarta. Mesteacanul contribuie la functionarea normala a tractului urinar-rinichi, la digestie normala si detoxifiere, efect diuretic si antiedematos.

Sulfina reduce edemul limfatic.

Ingrediente:

Diosmin 500 mg, extract de sulfina 200 mg,extract de tulpina de ananas 136 mg (din care: bromelaina - 250 GDU), extract de frunze de mesteacan 40 mg (din care: 2% rutina) intr-o tableta.

Diosmin; stabilizatori: celuloza microcristalina, hidroxipropilmetilceluloza, carboximetilceluloza de sodiu reticulata intern; extract din benzi desenate medicale ( Melilotus officinalis (L.) Pall. Flowers); tulpina de ananas 1850 GDU / g bromelaina ( Ananas comosus (I.) Merr., tulpina); materiale de acoperire: E464, E570, E472a; extract de mesteacan ( Betula pendula Roth. , frunza); antiaglomeranti: silice, saruri de magneziu ale acizilor grasi; coloranti: E171, E101.

Nu este destinat copiilor, femeilor insarcinate si care alapteaza. Produsul nu este destinat a fi utilizat ca inlocuitor pentru o dieta variata. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu contine gluten sau substante modificate genetic.

Mod de administrare:

Luati 1 tableta pe zi, pe stomacul gol, timp de 10 pana la 20 de zile.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review