Paducel, 40 capsule, Hofigal

  • -10%
Paducel, 40 capsule, Hofigal -  - HOFIGAL
Hofigal
P459793622
Ingrediente: Pulbere din frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore) si excipienti. Actiune: Asigura aportul de substante bioactive necesare regimului dietetic. Recomandari: Insuficienta cardiaca congestiva, angina pectorala, miocardoscleroza, [...]

Descriere: Paducel, 40 capsule, Hofigal

Ingrediente:
Pulbere din frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum flore) si excipienti.
Actiune:
Asigura aportul de substante bioactive necesare regimului dietetic.
Recomandari:
Insuficienta cardiaca congestiva, angina pectorala, miocardoscleroza, aritmii, recuperare dupa infarct miocardic, afectiuni cardiace cu substrat nervos, stari de neliniste, incordare, iritabilitate, stari emotive, tulburari neurovegetative din menopauza, hipertensiunea arteriala de cauza psihogena, ateroscleroza; la persoanele dupa varsta de 50 de ani (administrare prelungita) pentru imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul inimii si prevenirea actiunii nocive a radicalilor superoxidici asupra sistemului cardiovascular.
Produsul NU contine lactoza!
Prezentare:
40 capsule 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review