Omega-3 Cardio pentru inima, 60 capsule, Doppelherz

Omega-3 Cardio pentru inima, 60 capsule, Doppelherz - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - DOPPELHERZ
Doppelherz
P43344

Omega-3 Cardio pentru inimă, 60 capsule, DoppelherzExercițiul fizic suficient și o dietă adecvată sunt componente importante ale unui mod de viața sănătos. O dietă dezechilibrată

Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!
Se incarca ofertele...

Descriere Omega-3 Cardio pentru inima, 60 capsule, Doppelherz

Omega-3 Cardio pentru inimă, 60 capsule, Doppelherz
Exercițiul fizic suficient și o dietă adecvată sunt componente importante ale unui mod de viața sănătos. O dietă dezechilibrată conține adesea prea mulți acizi grași nesaturați, grăsimi animale sau colesterol.
Frecvent se întâmplă ca alimentația să conțină o cantitate insuficientă de acizi grași polinesaturați esențiali, precum acizii grași Omega-3, care nu sunt produși în organism prin sinteza proprie.
Asupra efectului acestor nutrienți a fost atrasă atenția printr-un fenomen din Groenlanda.
Deși eschimoșii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală și prea grasă, ei rămân adesea activi și sănătoși până la vârste înaintate.
O mare parte a nutriției lor constă în pești care cresc în apa rece și care sunt deosebit de bogați în acizi grași Omega-3.
Este important ca organismul să primească în mod constant o cantitate suficientă de acizi grași polinesaturați Omega-3.Dar nu toată lumea poate consuma pește, cel puțin de două ori pe săptămână.
Cei mai importanți reprezentanți ai acestora sunt DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic); ei se găsesc în cantitate mare în anumiți pești care trăiesc în apă rece.
Capsulele de la Doppelherz® conțin ulei de somon cu 30% acizi grași Omega-3.
1 capsula Doppelherz® aktiv Omega-3 Cardio furnizează 180 mg EPA și 120 mg DHA.
Capsulele de la Doppelherz® conțin, pe lângă 1000 mg ulei de somon și vitaminele hidrosolubile acid folic, B1, B6, B12 și Vitamina E, liposolubilă.
Acidul folic favorizează menținerea unui nivel normal al homocisteinei. În această acțiune este sprijinit de Vitaminele B6 și B12. Nivelul normal al homocisteinei contribuie la menținerea sănătății și a stării de bine.
Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii.
Acidul folic și Vitaminele B6 și B12 sprijină sistemul imunitar. În plus, Vitaminele B1 și B6 susțin funcționarea normală a sistemului nervos.
Vitamina E protejează constituenții celulelor împotriva stresului oxidativ (de ex., celulele cardiace).
Combinație eficientă + calitate bună
Materiile prime sunt supuse unui control atent de calitate. În plus, metoda de procesare asigură un ulei de somon fără posibili contaminanți proveniți din pește. La producerea capsulelor de la Doppelherz® este folosit numai uleiul de peste în prealabil verificat, răspunzând astfel celor mai înalte standarde de calitate.
Capsulele sunt fără miros și gust.
O capsulă conține:
1000 mg ulei de somon (30 % acizi grași Omega-3, cu 18 % acid eicosapentaenoic și 12% acid docosahexaenoic), 300 µg Acid folic, 1,1 mg Vitamina B1, 3 mg Vitamina B6, 3 µg Vitamina B12, 10 mg Vitamina E.
1 capsula corespunde la 11,7 kcal / 49 kJ.
Mod de administrare:
Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul mesei, cu suficient lichid.
Atenționări:
Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat.
Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25oC, în ambalajul original.
Prezentare:
60 capsule Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.