Metabo Lipid, 60 capsule moi, Sun Wave Pharma

  • -2%
Metabo Lipid, 60 capsule moi, Sun Wave Pharma - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - SUN WAVE PHARMA
P548487529

Metabo Lipid are efect de imbunatatire a profilului lipidic si protectie a vaselor si inimii in Sindromul Metabolic. Ajuta la normalizarea colesterolului si trigliceridelor si sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

[...]

Descriere: Metabo Lipid, 60 capsule moi, Sun Wave Pharma

Metabo Lipid are efect de imbunatatire a profilului lipidic si protectie a vaselor si inimii in Sindromul Metabolic. Ajuta la normalizarea colesterolului si trigliceridelor si sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Ingrediente:

  • Extract din fructe de Bergamotă, conținând flavonoide 700 mg 175 mg
  • Ulei din semințe de In, 1000 mg conținând acid linoleic 70 – 240 mg
  • acid alfa-linolenic 500 – 700 mg
  • Ulei de usturoi inodor 10 mg conținând alicină 0,2 mg
  • ulei din seminte de in (Linum usitatissimum), cu 7-24% acid linoleic si 50-70% acid alfa-linolenic; extract din fructe de Bergamota (Citrus medica var. sarcodactylis), cu 25% flavonoide; capsula (gelatina, glicerol, colorant: oxid rosu de fier); ulei de Floarea-soarelui; ulei inodor de Usturoi (Allium sativum), cu 2 % alicina; emulsifiant: dioxid de siliciu.
  • Uleiul de in contine mulți nutrienți valoroși pentru organism. Printre acestea, acidul linoleic și acidul alfa-linolenic. Acidul alfa-linolenic (AAL) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 2 g de AAL.
  • Usturoiul si extractul de bergamotă ajută la menținerea valorilor normale ale trigliceridelor și ale colesterolului și la funcționarea normală a inimii.

Uleiul de usturoi fiind inodor, nu produce mirosul specific, dupa utilizare.

Mod de administrare: oral – 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu un pahar cu apă.

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj. A se citi prospectul inainte de utilizare. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Prezentare:
60 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review