HRI-Vitalion, 54 comprimate + HRI-Vitalion Plus 1vi8 comprimate Gratis

HRI-Vitalion, 54 comprimate + HRI-Vitalion Plus 1vi8 comprimate Gratis -  - VITALION
Vitalion
P548488593

Este o soluție eficientă pentru prevenirea, tratarea și alinarea problemelor de sănătate cauzate de proasta funcționare a sistemului osteoarticular și/sau cardiovascular.

[...]

Descriere: HRI-Vitalion, 54 comprimate + HRI-Vitalion Plus 1vi8 comprimate Gratis

Descriere Hri Vitalion Plus 18 comprimate:

Este o soluție eficientă pentru prevenirea, tratarea și alinarea problemelor de sănătate cauzate de proasta funcționare a sistemului osteoarticular și/sau cardiovascular.

Formula îmbunătățită tabletelor HRI-Vitalion, cu 3 ingrediente 100% naturale: scorțișoară, curcuma și ghimbir.

  • Scade depunerile rezultate din calcifieri
  • Ajută circulația și regenerarea pereților vasculari
  • Are efect benefic asupra creșterii masei osoase

Compoziție

Scorțișoara este cunoscută pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidant, care ajută la protejarea vaselor de sânge și la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Turmericul este bogat în curcumina, un compus care are proprietăți antiinflamatorii și antioxidant, care ajută la protejarea vaselor de sânge. Ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii și analgezice, care ajută la reducerea durerii articulare și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Aceste ingrediente noi adaugate la compoziția HRI Vitalion Plus, oferă o gamă largă de soluții pentru bolile vasculare și osoase, contribuind la o sănătate mai bună și la prevenirea acestor probleme de sănătate.

Descriere HRI Vitalion 54 tablete:

Supliment alimentar cu continut de fructe si plante, imbogatit cu vitamine si minerale.

Ingrediente active per 2 tablete:

Vitamina A (din provitamina beta-caroten) 400 mcg, Vitamina C (acid ascorbic) 30 mg, Calciu 100 mg, Magneziu 25 mg, Fier 7 mg, Zinc 2.5 mg, Cupru 400 mcg, Mangan 1 mg, Pulbere de mere 75 mg, Pulbere de vita de vie 40 mg, Pulbere de hibiscus 37.5 mg, Pulbere de fructe de macese 37.5 mg, Pulbere de coaja de portocale 25 mg, Pulbere de soc 25 mg.

Mod de utilizare:

Adulti 2 comprimate pe zi, dimineata si seara cu mult lichid.

Prezentare:
54 tablete + 18 comprimate Cadou



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review