Extravalerianic cardio, 30 capsule moi, Biofarm

Extravalerianic cardio, 30 capsule moi, Biofarm -  - BIOFARM
5.0 (1 review-uri)
BIOFARM
P438798430

Extravalerianic Cardio este un produs ideal pentru un flux sangvin normal al inimii, contribuind la mentinerea sanatatii in suprasolicitarile de natura psihogena ale cordului si ale organismului in ansamblu.

[...]

Descriere: Extravalerianic cardio, 30 capsule moi, Biofarm

COMPOZIȚIE:

Solutie de isovalerat de mentil in mentol 100 mg

INDICAȚII:

Extravalerianic CARDIO, prin ingredientul său activ, isovaleratul de mentil în mentol, are acţiune ușor vasodilatatoare datorită stimulării receptorilor senzoriali de la nivelul mucoasei bucale, urmată de eliberarea endorfinelor și encefalinelor, o categorie de substanțe care generează o stare de relaxare și calm.

Vasele de sânge se dilată ușor, menţinând în limite normale fluxul sangvin la nivelul inimii. Astfel, Extravalerianic CARDIO contribuie la menţinerea sănătăţii în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului. Mentolul din compoziție induce o stare de calm asupra sistemului nervos, contribuie la acțiunea benefică asupra sistemului cardiovascular, activează centrul respirator și saturează cu oxigen țesuturile, rezultând o ușurare imediată a respirației.

Prin forma sa de prezentare şi prin administrarea sublinguală, Extravalerianic CARDIO are efect rapid, starea de bine instalându-se în maximum 5 minute de la administrare. De asemenea, isovaleratul de mentil în mentol contribuie la ameliorarea senzaţiilor neplăcute apărute la utilizarea mijloacelor de transport (automobil, vapor, avion).

Extravalerianic CARDIO este un produs ideal pentru un flux sangvin normal al inimii, contribuind la menținerea sănătății în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului în ansamblu.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți: câte o capsulă moale de 1-2 ori pe zi, la nevoie, în perioade stresante.

Capsula moale se ţine sub limbă pentru eliberarea conținutului sau se înghite cu puțină apă. 



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa