Extravalerianic cardio, 30 capsule moi, Biofarm

P438798430
  • -5%
Extravalerianic cardio, 30 capsule moi,  Biofarm - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - BIOFARM
BIOFARM
COMPOZIȚIE: Solutie de isovalerat de mentil in mentol 100 mg INDICAȚII: Extravalerianic Biofarm® CARDIO, prin ingredientul său activ, isovaleratul de mentil în mentol, are acţiune uș [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Extravalerianic cardio, 30 capsule moi, Biofarm

COMPOZIȚIE:

Solutie de isovalerat de mentil in mentol 100 mg

INDICAȚII:

Extravalerianic Biofarm® CARDIO, prin ingredientul său activ, isovaleratul de mentil în mentol, are acţiune ușor vasodilatatoare datorită stimulării receptorilor senzoriali de la nivelul mucoasei bucale, urmată de eliberarea endorfinelor și encefalinelor, o categorie de substanțe care generează o stare de relaxare și calm.

Vasele de sânge se dilată ușor, menţinând în limite normale fluxul sangvin la nivelul inimii. Astfel, Extravalerianic Biofarm® CARDIO contribuie la menţinerea sănătăţii în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului. Mentolul din compoziție induce o stare de calm asupra sistemului nervos, contribuie la acțiunea benefică asupra sistemului cardiovascular, activează centrul respirator și saturează cu oxigen țesuturile, rezultând o ușurare imediată a respirației.

Prin forma sa de prezentare şi prin administrarea sublinguală, Extravalerianic Biofarm® CARDIO are efect rapid, starea de bine instalându-se în maximum 5 minute de la administrare. De asemenea, isovaleratul de mentil în mentol contribuie la ameliorarea senzaţiilor neplăcute apărute la utilizarea mijloacelor de transport (automobil, vapor, avion).

Extravalerianic Biofarm® CARDIO este un produs ideal pentru un flux sangvin normal al inimii, contribuind la menținerea sănătății în suprasolicitările de natură psihogenă ale cordului și ale organismului în ansamblu.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți: câte o capsulă moale de 1-2 ori pe zi, la nevoie, în perioade stresante. Capsula moale se ţine sub limbă pentru eliberarea conținutului sau se înghite cu puțină apă. 



Data ultimei actualizari: 2022-04-29 12:19:26