Cosmopharm Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule

  • -10%
Cosmopharm Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P30202

Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3 este un supliment alimentar care are efecte benefice asupra sistemelor osos, cardiovascular, nervos, muscular si imunitar.

[...]

Descriere: Cosmopharm Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3, 30 capsule

Calciu lichid Ca-Mg-K1-D3 este un supliment alimentar care are efecte benefice asupra sistemelor osos, cardiovascular, nervos, muscular si imunitar.

Proprietati:

- Mentine sanatatea dintilor, asigura rezistenta oaselor si regleaza bataile inimii.

- Combate insomnia si tetania hipocalcemica.

- Calciul mentine sanatatea sistemelor osos, muscular si dintilor. De asemenea, contribuie la coagularea normala a sangelui, neurotransmisie si metabolism energetic.

- Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si a sistemului nervos.

- Vitamina K1 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.

- Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea calciului si fosforului, sanatatea sistemului osos, dintilor si sistemului imunitar.

Ingrediente: Calciu (carbonat, citrat, gluconat, aspartat si malat) 1000mg, furnizand calciu elemental 333.3mg, Magneziu (oxid, aspartat si citrat) 350mg, furnizand magneziu elemental 133.3mg, Extract de radacina de coada calului 8.34mg, Bor (gluconat) 1mg, furnizand bor elemental 334 mcg, Vitamina K1 3.34 mcg, Vitamina D3 33.4 UI, ulei de soia, capsula (gelatina, glicerina, apa purificata, maltodextrina, lecitina, ulei de luminita de seara, dioxid de titan, fosfat de calciu dibazic, ulei de porumb.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dupa masa.

Avertizari:

- Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Calciu Lichid, in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati, suferiti de afectiuni ale rinichilor, ati avut sau aveti calculi renali (pietre la rinichi), suferiti de cancer, aveti un nivel crescut de calciu in sange, aveti probleme de circulatie sau afectiuni ale glandelor paratiroide.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review