Coenzima Q10 120mg, 40 comprimate + Vitamina C Retard 1000mg, 30 comprimate, Alevia

Coenzima Q10 120mg, 40 comprimate + Vitamina C Retard 1000mg, 30 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548488807

Susține sitemul cardiovascular, cu efecte importante atât în prevenirea evenimentelor cardiace, cât și pentru protecția inimii, ducând la scăderea tensiunii arteriale.

[...]

Descriere: Coenzima Q10 120mg, 40 comprimate + Vitamina C Retard 1000mg, 30 comprimate, Alevia

Coenzima Q10 Alevia, cu o puritate de 99% a ingredientului activ, are un rol major în producerea energiei necesare în toate procesele biochimice de la nivel celular, asigurând biodisponibilitate ridicată și efect terapeutic garantat.

• Susține sitemul cardiovascular, cu efecte importante atât în prevenirea evenimentelor cardiace, cât și pentru protecția inimii, ducând la scăderea tensiunii arteriale.
• Intervine activ în procesul de formare a energiei la nivelul mitocondriei (supranumită fabrica de energie a celulei) și stocarea acesteia sub formă de ATPadenozin-trifosfat.
• Antioxidant puternic care apără organismul de acțiunea radicalilor liberi, cu efect și asupra nivelului de colesterol “rău” (LDL-colesterol).
• Are capacitatea de a combate o parte din efectele adverse pe care le au statinele (medicamente pe bază de substanță chimică folosite pentru scăderea nivelului de colesterol).

Recomandat ca adjuvant în:

  • Hipertensiunea arterială, insuficiență cardiacă, angină pectorală, aritmii
  • Asociere benefică cu medicamentele alopate care scad nivelul colesterolului din sânge (statine)
  • Lipsă de energie și oboseală cronică

————————

Vitamina C  este un booster natural pentru sistemul nostru imunitar, ușor acceptată de către organism. Are rol antioxidant diminuează riscul de suprainfectare și scurtează durata episodului infecțios. Absorbţia Vitaminei C este asigurată de Formula Retard, cu eliberare treptată pe parcursul a 7 ore de la administrare.
Stimulează producția de colagen și susține funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a sistemului osos, gingiilor și pielii.

Recomandat ca adjuvant în:

  • Prevenirea și tratarea răcelii și gripei
  • Infecții respiratorii
  • Convalescență, ca tonic și stimulent general
  • Anemie.

Prezentare:
40+30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review