Calmocard , C35, 63 capsule, Fares

P479851462
  • -4%
Calmocard , C35, 63 capsule, Fares - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - FARES
Fares

Susține funcționarea sănătoasă a inimii.Menține o tensiune arterială sănătoasă.Susține irigarea și astfel aportul sangvin de oxigen și substanțe nutritive necesare bunei funcționari a mușchiului cardiac.Reduce frecvența bătăilor inimii în stările de agitație, neliniște, încordare și stres.

[...]

Calmocard , C35, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

  • - susține funcționarea sănătoasă a inimii;
  • - menține o tensiune arterială sănătoasă;
  • - susține irigarea și astfel aportul sangvin de oxigen și substanțe nutritive necesare bunei funcționari a mușchiului cardiac;
  • - reduce frecvența bătăilor inimii în stările de agitație, neliniște, încordare și stres.

Păducelul numit și „planta inimii” crește forța de contracție a mușchiului cardiac (efect tonic cardiac), produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind irigarea și oxigenarea inimii, contribuie la menținerea ritmului cardiac și a tensiunii în limite normale, are efect antioxidant, calmant și diuretic.

Talpa gâștii, după cum îi spune și denumirea latină (Leonurus cardiaca), este o plantă cu tropism cardiac. Are acțiune liniștitoare asupra sistemului nervos central și asupra inimii.

Valeriană are acțiune relaxanta atât asupra sistemului nervos central cât și asupra musculaturii netede, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacționează disproporționat la stimuli.

Roiniță are efect calmant, acționează asupra sistemului nervos vegetativ, liniștind stările de agitație, iritabilitate și stres, asociate cu bătăi accelerate ale inimii.

Maceșele prezintă efect vasodilatator arterial, diuretic, antioxidant, scad permeabilitatea și fragilitatea capilarelor datorită flavonelor. Prin conținutul bogat în magneziu și acid ascorbic au dovedit acțiune benefică asupra funcționarii inimii.

Ingrediente/capsulă:

  • - frunze și flori de păducel (Crâțaegi folium cum flore) 114 mg;
  • - talpa gâștii (Leonuri herba);
  • - rădăcină de valeriană (Valerianae radix);
  • - roiniță (Melissae herba);
  • - extract uscat de fructe de maceș (Cynosbati fructus) standardizat în min. 4% polifenoli 38 mg.

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

*între mese înseamnă că administrarea să nu fie asociată cu alimentația, de aceea este optim să se facă la distanță de minim o oră față de la ultima masă, și o oră față de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineața, cu minim o oră înainte de masă, iar seara la minim o oră după masă.

Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule CALMOCARD 1-C35, urmate de capsule CALMOCARD 2-C35A. Puteți începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanța între ele de 3 luni.

Precauții:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Prezentare:
63 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review