AspiVita 100, 30 capsule, Sanience

P459790401
AspiVita 100, 30 capsule, Sanience - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - SANIENCE SRL
SANIENCE SRL
AspiVita 100, 30 capsule Sanience Nattokinaza este o super-enzima naturala cu o contributie majora in mentinerea sanatatii cardiovasculare. AspiVita 100, singura forma de nattokinaza, cu eliberare prelungita si absorbtie [...]

AspiVita 100, 30 capsule, Sanience

AspiVita 100, 30 capsule

Sanience Nattokinaza este o super-enzima naturala cu o contributie majora in mentinerea sanatatii cardiovasculare.

AspiVita 100, singura forma de nattokinaza, cu eliberare prelungita si absorbtie superioara, este o solutie inovativa pentru profilaxia si tratamentul adjuvant in afectiunile cronice vasculare cu risc trombotic ridicat, in hipertensiunea arteriala si in bolile neurodegenerative.

Eficienta dovedita clinic ca produs antitrombotic, hipotensiv moderat, antiinflamator moderat si neuroprotectiv, fiind indicata pentru preventia accidentelor vasculare cerebrale, a infarctului acut de miocard (IMA) si a tromboembolismului pulmonar si ca adjuvant in tratamentul patologiilor cu risc de tromboza, hipertensiune arteriala si a tulburarilor neurodegenerative.

Pentru un efect maxim, se recomanda administrarea zilnica a unei capsule, timp de cel putin 6 luni.

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review