Alevia Resveratrol, 60 comprimate

I6635
Alevia Resveratrol, 60 comprimate - AFECTIUNI-CARDIOVASCULARE - ALEVIA
Alevia

Reduce riscul aparitiei bolilor de inima.Recomandat in diminuarea stresului si in combaterea imbatranirii, migrene, accident vascular cerebral, maini si picioare reci.

[...]

Descriere: Alevia Resveratrol, 60 comprimate

Reduce riscul aparitiei bolilor de inima.

Recomandat in diminuarea stresului si in combaterea imbatranirii, migrene, accident vascular cerebral, maini si picioare reci.

Aceasta asociere este benefica pentru sistemul cardiovascular, reducerea stresului si mentinerea tineretii organismului. Resveratrolul reduce riscul aparitiei bolilor de inima cu 30-40%, prevenind aparitia trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL si al trigliceridelor, previne aparitia cardiopatiei ischemice, sustine valorile normale ale TA. In plus, are actiune puternic antioxidanta, energizanta, anti-imbatranire, antitumorala, antiinflamatoare, antialergica, neuroprotectoare. Frunzele de ceai verde sunt recunoscute pentru puternicul efect antioxidant, ce intarzie procesul de imbatranire si pentru proprietatile imunomodulatoare, antiinflamatoare, diuretice, de scadere a colesterolului LDL si de normalizare a glicemiei. Samburii de struguri sunt antioxidanti de exceptie si fortifica sistemul imunitar, cu efect de prevenire a imbatranirii premature si de mentinere a sanatatii inimii.

Efecte:

-protejeaza inima: protejeaza in sindromul de ischemie;

-efect benefic in hipertensiune, aritmii, insuficienta cardiaca, reduce fibrozarea miocardului si a valvelor cardiace;

-efect benefic in cancer si terapiile antitumorale;

-efect benefic in normalizarea colesterolului si trigliceridelor;

-protejeaza creierul, reduce demineralizarile, reda claritatea si imbunatateste memoria;

-efect benefic in depresie, anxietate, Alzheimer, Parkinson;

-efect benefic in: migrene, accident vascular cerebral, maini si picioare reci, claudicatie intermitenta, vene varicoase, edeme, vertij.

Compozitie per 2 comprimate: Extract de samburi de Struguri 500mg, estract de Ceai-verde 300mg, extract de Polygonum cuspidatum (corespunzator a 40mg Resveratrol) 200mg.

Mod de administrare:
1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, preferabil pe stomacul gol.

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2024-02-23 10:31:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review