Spray auricular Acustivum durere, 20 ml, Zdrovit

P459821640
Spray auricular Acustivum durere, 20 ml, Zdrovit - AFECTIUNI-ALE-URECHII - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: Spray-ul auricular este utilizat pentru tratamentul adjuvant al durerilor canalului auditiv extern, de exemplu otita externă. Poate ameliora durerea de urechi și poate ajuta în caz de [...]

Spray auricular Acustivum durere, 20 ml, Zdrovit

Proprietăți:

Spray-ul auricular este utilizat pentru tratamentul adjuvant al durerilor canalului auditiv extern, de exemplu otita externă. Poate ameliora durerea de urechi și poate ajuta în caz de disconfort, precum roșeața și mâncărimea.

Datorită capacității mari de legare a moleculelor de apă, ingredientul activ glicerina are un efect decongestionant, analgezic și de formare a unui strat protector.

Acesta ajută la prevenirea iritațiilor și acțiunii factorilor externi. Pantenolul susține aceste proprietăți și conferă suport suplimentar canalului auditiv.

Mod de utilizare:

Se pulverizează în canalul auditiv extern de 3 ori pe zi, cât o pulverizare în canalul auditiv extern, apoi se înclină capul și se șterge lichidul scurt cu un prosop curat. Ingrediente: Glicerina, dexpantenol, clorură de cetilpiridiu, apă.

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review