Spray auricular, 50 ml, Otosan

Spray auricular, 50 ml, Otosan - AFECTIUNI-ALE-URECHII - OTOSAN
OTOSAN
I6229
Proprietati: Dispozitiv medical. Cu extract de Aloe Vera și Arbore de Ceai Soluție isotonică pentru eliminarea excesului de cerumen și pentru curățarea urechii în profunzime. Otosan Spray cu [...]

Descriere: Spray auricular, 50 ml, Otosan

Proprietati:
Dispozitiv medical. Cu extract de Aloe Vera și Arbore de Ceai
Soluție isotonică pentru eliminarea excesului de cerumen și pentru curățarea urechii în profunzime.
Otosan Spray cu extracte din plante organice acționează delicat dar eficient pentru a menține sănătatea auriculară, eliminând excesul de cerumen și prevenind formarea acestuia. Conține extract de Aloe Vera, nalba, galbenele, mușețel și lămâie din culturi organice, ulei esențial din Arbore de Ceai, agent de hidratare. Fără gaz propulsor, coloranți sau conservanți.
Mod de utilizare:
Utilizați 1 dată pe zi.
Precauții:
Păstrați la temperatura camerei (20˚ - 25˚C). Nu expuneți recipientul la căldură. Nu utilizați în cazul unor leziuni ale canalului auricular, post-operator sau în cazul unor alergii la ingredientele conținute. Nu administrați copiilor cu vârsta sub 2 ani și 6 luni. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu înghițiți. Nu utilizați în alte scopuri înafara celor indicate de către producător. Flaconul este strict pentru uz personal. Fără efecte adverse.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review