Picaturi auriculare, 10 ml, Otasan

Picaturi auriculare, 10 ml, Otasan -  - OTOSAN SRL ITALIA
P01134
Dispozitiv medical. Picaturi naturale pentru igiena urechii. Ajuta la înlaturarea excesului de cerumen, calmeaza iritatii si roseata pielii, curata canalul auricular si hidrateaza pielea uscata, pentru o stare de confort [...]

Descriere: Picaturi auriculare, 10 ml, Otasan

Dispozitiv medical.
Picaturi naturale pentru igiena urechii.

Ajuta la înlaturarea excesului de cerumen, calmeaza iritatii si roseata pielii, curata canalul auricular si hidrateaza pielea uscata, pentru o stare de confort la nivelul urechii.
Cu uleiuri esentiale din culturi cultivate organic, Propolis si Coacaz Negru, recunoscute pentru proprietatile eficiente de calmare, curatare si protectie. Produs testat dermatologic. Fara coloranti si conservanti. Contine doar ingrediente cu origine din plante.

Compozitie:
Ulei esential de Migdale dulci (emolient), Ulei de Coacaz Negru (efect hranitor), ulei de porumb organic (efect hidratant), propolis (proprietati purifiante), ulei esential de Muscata (emolient), ienupar ( balsamic, relaxant, purifiant), cajeput (elimina disconfortul) si cuisoare (purifiant si antoxidant), bisabolol natural (eficient în iritatii cutanate, piele sensibila), Vitamina E (hidratant si protector)

Mod de utilizare:
Înclinati capul într-o parte si aplicati 4-5 picaturi în ureche. Lasati sa actioneze câteva minute tinând capul inclinat, apoi înlaturati excesul. Utilizati o data pe saptamâna pentru a preveni acumularea de cerumen; folositi de 2 -4/zi pentru 3-5 zile în cazul unui exces de cerumen, iritatie sau roseata. Consultati medicul daca simptomele persista.

Prezentare:
10 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review