Ototis solutie auriculara, 10 ml, Tis

W61003
Ototis solutie auriculara, 10 ml, Tis - AFECTIUNI-ALE-URECHII - TIS FARMACEUTIC
Proprietăți: Ototis, picături auriculare se utilizează în tratamentul otitelor externe acute și cronice de origine bacteriană, cu timpan intact, la adulți și copii; în particular eczema infectată [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Ototis solutie auriculara, 10 ml, Tis

Proprietăți:

Ototis, picături auriculare se utilizează în tratamentul otitelor externe acute și cronice de origine bacteriană, cu timpan intact, la adulți și copii; în particular eczema infectată a conductului auditiv extern.

Ingrediente:

Un ml Ototis, picături auriculare conține ciprofloxacină 3 mg (sub formă de clorhidrat de ciprofloxacina 3,33 mg), fluocinolon acetonid 0,5 mg. Indicații: Otită externă acută și cronică de origine bacteriană, cu timpan intact, la adulți și copii; în particular, eczema infectată a conductului auditiv extern.

Mod de administrare:

1 ml soluţie conţine ciprofloxacină 3 mg (sub formă de clorhidrat de ciprofloxacină 3,33 mg), fluocinolon acetonid 0,5mg. 1 ml soluţie conţine 30 picături.

Instilaţii în urechea afectată: – 3 picături de 2 ori/zi timp de 7 zile în oțitele externe acute;

– pentru formele cronice, cu antibiogramă de sensibilitate la ciprofloxacină, tratamentul se prelungeşte până la 21 zile.

Pentru a evita contactul nedorit al soluţiei reci cu urechea, se încălzeşte flaconul între mâini înainte de utilizare. Se apleacă lateral capul, se instilează 3 picături şi se menţine capul aplecat câteva minute.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review