Otipax picaturi auriculare flacon 16ml, Biocodex

P31650
Otipax picaturi auriculare flacon 16ml, Biocodex - AFECTIUNI-ALE-URECHII - DR. REDDYS
Dr. Reddys
Compoziție: 100 g picături auriculare, soluție conțin fenazonă 4 g și clorhidrat de lidocaină 1 g și excipienți: tiosulfat de sodiu, alcool etilic anhidru, glicerină, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Otipax picaturi auriculare flacon 16ml, Biocodex

Compoziție:

100 g picături auriculare, soluție conțin fenazonă 4 g și clorhidrat de lidocaină 1 g și excipienți: tiosulfat de sodiu, alcool etilic anhidru, glicerină, apă purificată.

Indicații:

Tratament local simptomatic al anumitor afecțiuni dureroase ale urechii mijlocii, cu membrana timpanului intactă.

Otite congestive acute;

Otite virale flictenulare;

Otite barotraumatice.

Contraindicații:

-hipersensibilitate la oricare dintre componenții produsului; perforări ale membranei timpanice de etiologie infecțioasă sau traumatică.

Mod de administrare:

Doza recomandată este de 4 picături Otipax picături auriculare, soluție, de 2-3 ori pe zi, instilate în conductul auditiv extern al urechii dureroase, prin apăsarea ușoară a flaconului.

Pentru a se evita contactul neplăcut al soluției reci cu urechea, se recomandă încălzirea ușoară în mână a flaconului înainte de utilizare.

P31650