Conuri Pentru Curatarea Urechilor Mici

Conuri Pentru Curatarea Urechilor Mici - AFECTIUNI-ALE-URECHII - FARA
Fara
P00368
Ingrediente: -bumbac -ceara de albine -ceara de palmier -propolis. Otocerum in timpul arderii lente se produce o actiune calorica care favorizeaza inmuierea cerumenului si permite o usoara decompresie pentru ureche, [...]

Descriere: Conuri Pentru Curatarea Urechilor Mici

Ingrediente:

-bumbac

-ceara de albine

-ceara de palmier

-propolis.

Otocerum in timpul arderii lente se produce o actiune calorica care favorizeaza inmuierea cerumenului si permite o usoara decompresie pentru ureche,indepartand cerumentul si eventuale coji,facilitand astfel expulzia fiziologica si naturala a cerumenului in exces.

Cum se utilieaza?

Ca o preventie igienica si in cazul unei hipesecretii de cerumen se foloseste periodic, folosirea conului poate varia de la 1 la 2 aplicatii saptamanale.

Oricum in acest caz,inainte de tratament se recomanda un consult medical.In toate celelalte cazuri,cum ar fi apa si praf, pentru reechilibrarea presiunii auriculare folositi de cate ori aste necesar.

Sfaturi: efectuati tratamentul la fiecare ureche in aceeasi sedinta.

Contine: 2 conuri cu dispozitive de siguranta+1 disc de protectie.

Prezentare:

2 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review