Conuri curatare urechi, 2 conuri, Otosan

P459793522
Conuri curatare urechi, 2 conuri, Otosan - AFECTIUNI-ALE-URECHII - OTOSAN
OTOSAN
Proprietati: Dispozitiv medical. Pentru igiena urechii. Cu ceară de albine și propolis Conurile Otoșan susțin igiena urechii într-un mod simplu, sigur și eficient, fiind un sistem natural [...]

Conuri curatare urechi, 2 conuri, Otosan

Proprietati:
Dispozitiv medical. Pentru igiena urechii. Cu ceară de albine și propolis
Conurile Otoșan susțin igiena urechii într-un mod simplu, sigur și eficient, fiind un sistem natural ce provine din tradițiile populare străvechi. Cercetările clinice au demonstrat eficiența conurilor Oțosan în menținerea igienei urechii atât pentru adulți cât și pentru copii. Folosit regulat, previne afecțiunile și disconfortul cauzate de lipsa unei igiene corecte, care ignorată, poate afecta sănătatea urechii pe termen lung. Datorită aplicatorului patentat Comfy, tratamentul este mai sigur, confortabil și eficient. Produs testat clinic și dermatologic. Hipoalergenic. Fără coloranți și conservanți.
Compoziție:
bumbac, ceară de parafină, ceară de albine, propolis, stearină vegetală
Mod de utilizare:
Introduceți partea subțire a conului (1cm) în aplicatorul Comfy. Asigurați-vă că celălalt aplicator Comfy nu este în interiorul lui.
Introduceți conul în discul protector (argintiu la suprafață) până la marcaj. Aprindeți partea mai largă a conului.
Așezați capul pe o masă și introduceți încet conul cu aplicatorul Comfy în ureche, menținându-l permanent într-o poziție verticală.
Când flacăra atinge nivelul marcajului opriți tratamentul și stingeți conul într-un pahar cu apă. Repetați procesul pentru cealaltă ureche
Prezentare: 2 conuri, disc de protecție, instrucțiuni, 2 dispozitive Comfy


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review