Boramid Solutie auriculara, 10 ml, Biofarm

  • -5%
Boramid Solutie auriculara, 10 ml, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-URECHII - BIOFARM
BIOFARM
I9251

Curata si intretine integritatea conductului auditiv extern, regenereaza si cicatrizeaza tegumentul acestuia.
Se utilizeaza ca badijonaj auricular si ca adjuvant in eliminarea corpilor straini de la nivelul urechii externe, in cazul tegumentelor uscate si resturilor de cerumen la nivelul peretelui conductului auditiv extern.

Se incarca ofertele...

Descriere Boramid Solutie auriculara, 10 ml, Biofarm

Indicații:

- curăță și întreține integritatea conductului auditiv extern;

- susține regenerarea și cicatrizarea tegumentului conductului auditiv extern;

- se utilizează ca badijonaj auricular și că adjuvant în eliminarea corpilor străini de la nivelul urechii externe, în cazul tegumentelor uscate și resturilor de cerumen la nivelul peretelui conductului auditiv extern.

Concentrație

10 ml conțin Acid boric 23,72 mg, Extract uscat de coajă de salcie 118,6 mg, Glicerol 8,3 g.

Mod de utilizare:

3-4 picături de 3 ori pe zi (în cazuri de curățare și întreținere a conductului auditiv extern); 5-6 picături de 3 ori pe zi (în cazul corpilor străini din cavitatea auriculară).

Prezentare:

10 ml.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.