Walmark Prostenal Perfect, 60 capsule

Walmark Prostenal Perfect, 60 capsule - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - WALMARK
WALMARK
I4126
Prostenal Perfect este o combinație unică din trei ingrediente active (Perfect Complex), pentru o îngrijire completă și eficientă a prostatei. Conține extracte naturale cu efect favorabil asupra să [...]

Descriere: Walmark Prostenal Perfect, 60 capsule

Prostenal Perfect este o combinație unică din trei ingrediente active (Perfect Complex), pentru o îngrijire completă și eficientă a prostatei. Conține extracte naturale cu efect favorabil asupra sănătății prostatei și al simptomelor hiperplaziei benignă de prostată – HBP. Această afecțiune se manifestă prin urinări frecvente, întrerupte și uneori dureroase (în special noaptea), prin creșterea efortului de a urina și prin senzația de urinare incompletă.

Asocierea extractelor din Saw Palmetto și din rădăcina de Urtica dioica este, pe baza studiilor științifice efectuate, de un mare ajutor în hiperplazia benignă de prostată – conținutul lor în Prostenal Perfect este atent calculat, în doze eficiente clinic. Formula Prostenal Perfect este completată cu licopen – un carotenoid care reduce riscul de apariție a cancerelor de prostată.

Prostenal Perfect are o influență pozitivă asupra potenței masculine și ajută la menținerea activității sexuale, chiar și la vârste înaintate.

Efecte:

- îngrijire completă și eficientă a prostatei

- efect favorabil asupra sănătății prostatei și al simptomelor hiperplaziei benignă de prostată

- reduce riscul de apariție a cancerelor de prostată

- influența pozitivă asupra potenței masculine

Ingrediente active per capsulă:

Saw palmetto extract - 320.0 mg, Urtica dioica extract 5:1 - 240 mg, Zinc - 10 mg

Dozare:

Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule pe zi, înghițite cu apă. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după 3-6 săptămâni.

Efecte nedorite și contraindicații:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra la copii, la femei gravide sau care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review