Prostenal Night, 60 tablete, Walmark

P459792931
Prostenal Night, 60 tablete, Walmark - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - WALMARK
WALMARK
Proprietăți: Contribuie la un somn plăcut și odihnitor.datorită extractelor din plante și nutrienților din compoziție, are un efect pozitiv asupra sănătății prostatei ș [...]

Prostenal Night, 60 tablete, Walmark

Proprietăți:

Contribuie la un somn plăcut și odihnitor.datorită extractelor din plante și nutrienților din compoziție, are un efect pozitiv asupra sănătății prostatei și urinării normale. Datorită extractelor din plante și nutrienților din compoziție, are un efect pozitiv asupra sănătății prostatei și urinării normale - prin urmare, ajută la minimizarea numărului de drumuri nocturne la toaletă, plus sprijină relaxarea organismului și ajută la obținerea unui somn plăcut și odihnitor.

Ingrediente:

Porția zilnică recomandată (1 tableta) conține: greutate/1 tab. % VNR* - Saw palmetto extract, 15:1(Serenoa repens, standardizatla 5% sitosteroli) 320,0 mg – Merișor (pudradin suc de Vaccinium macrocarpon) 250,0 mg – Ashwagandha (Withania somniferă, extract din rădăcină, standardizat la 5% withanolide) 50,0 mg – Vitamina B1 0,55 mg 50 - Vitamina B20, 7 mg 50 - Zinc 10,0 mg 100 - Vitamina D3 10,0 μg 200 *% Valoare nutrițională de referință; - valoarea zilnică nu a fost stabilită.

Mod de administrare:

1 tabletă în fiecare seară. De preferat după masă, înghițită cu un pahar de apă. Adecvat pentru utiliza­re pe termen lung pentru o eficiență maximă. Precauții: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porţia zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. Produsul nu este recomandat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură sub 25°C.

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review