Prostenal Control, 60 tablete, Walmark

Prostenal Control, 60 tablete, Walmark - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - WALMARK
WALMARK
P459792930
Proprietati: Afecțiunile prostatei sunt cele mai întâlnite probleme de sănătate ce afectează bărbații cu vârsta de peste 40 de ani. Primele semne includ
Se incarca ofertele...

Descriere Prostenal Control, 60 tablete, Walmark

Proprietati:

Afecțiunile prostatei sunt cele mai întâlnite probleme de sănătate ce afectează bărbații cu vârsta de peste 40 de ani. Primele semne includ un flux urinar scăzut și urinari mai frecvente. Mai mult decât atât, apariția problemelor de prostată poate fi legată și de riscul dezvoltării unor probleme de potență.

Prostenal® CONTROL combină extracte din plante și nutrienți folosiți în mod tradițional pentru susținerea sănătății prostatei. Pe lângă susținerea bunei funcționari a tractului urinar, au în același timp un efect benefic asupra răspunsului și performanței sexuale. Extractul standardizat de Saw palmetto (Serenoa repens) este ajutorul natural recomandat pentru menținerea unei prostate sănătoase și a unui flux urinar normal. Urzica (Urtică dioică) sub formă de extract, ajută la buna funcționare a tractului urinar și a funcționarii rinichilor.

Extractul de Tribulus terrestris este un stimulent natural ce contribuie la revitalizarea organismului și ajută la susținerea dorinței sexuale. Zincul contribuie la menținerea unui nivel normal al testosteronului în sânge, a fertilității și a funcției de reproducere. Vitamina B6 contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic și la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea, contribuie la echilibrarea activității hormonale. Vitamina D3 joacă un rol în procesul de diviziune celulară și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:

Porția zilnică recomandată (1 tableta) conține: greutate/1 tab. % VNR* - Saw palmetto extract, 15:1 (standardizat la 5% sitosteroli) 320,0 mg – Extract de Urtică dioică (din rădăcini, min. 5:1 – eq. 1200 mg) 240,0 mg – Colții-babei (Tribulus terrestris) (extract standardizat la40% saponine) 100,0 mg – Vitamina D3 10,0 μg 200 - Vitamina B6 1,4 mg 100 - Zinc 10,0 mg 100 *% Valoare nutrițională de referință; - valoarea zilnică nu a fost stabilită

Mod de administrare:

1 tableta pe zi. De preferat după masă, înghițită cu un pahar de apă. Adecvat pentru utilizare pe termen lung pentru o eficiență maximă.

Prezentare:

60 tableteData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.