Secom Prostate Blend SP-16, 100 capsule

W50283
Secom Prostate Blend SP-16, 100 capsule - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - SECOM
Secom
Formula complexă fito-homeopată, care ajută la reducerea tulburărilor prostatei. Proprietăți: - asociere de plante medicinale și componente homeopate - conține extracte din Palmier-pițic, Urzică și Dovleac - [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom Prostate Blend SP-16, 100 capsule

Formula complexă fito-homeopată, care ajută la reducerea tulburărilor prostatei.

Proprietăți:

- asociere de plante medicinale și componente homeopate

- conține extracte din Palmier-pițic, Urzică și Dovleac - sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane

Efecte și beneficii:

- reducerea metabolizării testosteronului liber in dihidrotestosteron (DHT)- forma activă care duce la creșterea în volum a prostatei

- blocarea receptorilor de dihidrotestosteron de la nivelul prostatei

- reducerea tulburărilor la nivelul aparatului genital masculin (mărirea în volum a prostatei și a testiculelor, reducerea urinărilor frecvente și reziduului urinar din vezică)

- îmbunătățirea calității lichidului prostatic cu rol în hrănirea spermatozoizilor

Compoziție (Per 2 capsule):

Amestec patentat: 1000 mg Palmier-pițic (Serenoa repens)(fruct) Dovleac (Cucurbita pepo)(semințe) Mătase de Porumb (Zea mays) Pătrunjel (Petroselinum crispum)(partea aeriană) Ghimbir (Zingiber officinale)(rădăcină) Urzica (Urtică dioică)(rădăcină) Kelp (Laminăria spp.)(planta întreagă) Brusture (Arctium lappa)(rădăcină)

Componente homeopate: fosfat de calciu 3x , fosfat de fier 3x , florură de calciu 6x

Mod de administrare:

Câte 2 capsule de 3 ori/zi la masă, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații:

Utilizarea de către persoanele diagnosticate cu litiază biliara se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate. A nu se utiliza de către persoanele diagnosticate cu inflamații ale rinichilor și/sau hipertiroidism. A nu se consuma mai mult de 6 luni consecutiv.

Prezentare:

100 capsule vegetale



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review