Proxel, 30 capsule, Plantapol

P459790256
Proxel, 30 capsule, Plantapol - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - PLANTAPOL-SPANIA
Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale. Proxel este un supliment alimentar, special dezvoltat pentru barbati, si care contine extracte vegetale de calitate superioara. Ingrediente active [...]

Proxel, 30 capsule, Plantapol

Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale. Proxel este un supliment alimentar, special dezvoltat pentru barbati, si care contine extracte vegetale de calitate superioara.

Ingrediente active Proxel:

Extract de Cucurbita pepo 120 mg/capsula Extract de Boswellia serrata 50 mg/capsula Extract de Helichrysum stoechas 50 mg/capsula Vitamina E 12 mg/capsula Hialuronat de sodiu 25 mg/capsula Extract de Maleuca alternifolia 1 mg/capsula Alte ingrediente: Extract uscat 4:1 (fosfat tricalcic, maltodextrina) din seminte de Dovleac (Cucurbita pepo); capsula: gelatina, dioxid de titan; extract uscat din rasina de Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), cu 65% acizi boswellici; extract apos 4:1 (maltodextrina din porumb) din parti aeriene de Nemuritoare (Helichrysum stoechas); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, maltodextrina; hialuronat de sodiu; Vitamina E-DL-acetat de alfa tocoferil 50%; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; extract apos de Arbore-de- ceai (Melaleuca alternifolia).

Mod de administrare Proxel:

1 capsula / zi, o perioadă de 3-6 luni sau conform recomandarii medicului sau farmacistului.



Data ultimei actualizari: 2024-02-21 10:22:06
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa