Proxel, 30 capsule, Plantapol

P459790256
  • -10%
Proxel, 30 capsule, Plantapol - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - PLANTAPOL-SPANIA
Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale. Proxel este un supliment alimentar, special dezvoltat pentru barbati, si care contine extracte vegetale de calitate superioara. Ingrediente active [...]

Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale. Proxel este un supliment alimentar, special dezvoltat pentru barbati, si care contine extracte vegetale de calitate superioara.

Ingrediente active Proxel:

Extract de Cucurbita pepo 120 mg/capsula Extract de Boswellia serrata 50 mg/capsula Extract de Helichrysum stoechas 50 mg/capsula Vitamina E 12 mg/capsula Hialuronat de sodiu 25 mg/capsula Extract de Maleuca alternifolia 1 mg/capsula Alte ingrediente: Extract uscat 4:1 (fosfat tricalcic, maltodextrina) din seminte de Dovleac (Cucurbita pepo); capsula: gelatina, dioxid de titan; extract uscat din rasina de Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), cu 65% acizi boswellici; extract apos 4:1 (maltodextrina din porumb) din parti aeriene de Nemuritoare (Helichrysum stoechas); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, maltodextrina; hialuronat de sodiu; Vitamina E-DL-acetat de alfa tocoferil 50%; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; extract apos de Arbore-de- ceai (Melaleuca alternifolia).

Mod de administrare Proxel:

1 capsula / zi, o perioadă de 3-6 luni sau conform recomandarii medicului sau farmacistului.

P459790256

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: