Prostyron Advanced, 60 capsule, Aboca

W49505
Prostyron Advanced, 60 capsule, Aboca - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - ABOCA
Aboca
Proprietăți: Formulă 100% naturală pentru sănătatea prostatei cu Xanurin, complex molecular natural pe bază de Palmierpitic pentru susținerea fluxului urinar, Ceai-Verde, Afin-american și Seminț [...]

Prostyron Advanced, 60 capsule, Aboca

Proprietăți:

Formulă 100% naturală pentru sănătatea prostatei cu Xanurin, complex molecular natural pe bază de Palmierpitic pentru susținerea fluxului urinar, Ceai-Verde, Afin-american și Semințe de struguri.

Indicaţii:

- Favorizează funcționalitatea prostatei, reduce simptomele tractului urinar inferior (LUTS), cum ar fi urinările frecvente, urgența de a urina, senzația de golire incompletă, flux urinar redus și intermitent cu dificultăți de a începe urinarea și picurare post-urinară, precum și riscul de infecții.

- Acționează datorită Xanurin, un inovator complex molecular rezultat al cercetării Abocă, caracterizat de Lipidosteroli (acizi grași și fitosteroli), Proantocianidine, Flavonoide și alți fenoli. Uleiurile esențiale de Căjeput și Ienupăr completează acțiunea acestora.

- Are efect sistemic asupra principalelor mecanisme fiziologice care stau la baza sănătății prostatei și a căilor urinare:

- Menține volumul fiziologic al prostatei

- Favorizează fluxul urinar

- Reduce inflamația

- Sprijină microcirculația

- Combate adeziunea bacteriilor

- Combate efectul negative al radicalilor liberi

- Are un raport beneficiu/risc favorabil, fără efecte secundare, potrivit pentru a interveni asupra tulburării încă de la primele manifestări

- Abordarea ADVANCED NATURAL care stă la baza dezvoltării formulei Prostyron permite caracterizarea și cuantificarea precisă a substanțelor conținute în produs.

Ingrediente active:

Palmier-pițic (Serenoa repens) pulbere din fructe*, Gelatină (capsulă), Palmier-pițic (Serenoa repens) extract liofilizat din fructe*, Struguri (Vitis viniferă) extract liofilizat din semințe*, Ceai-Verde (Camelia sinensis) pulbere din frunze*, Gumă de Acacia*, Afin-american (Vaccinium macrocarpon) extract sec din boabe*, Căjeput (Melaleuca leucadendron) ulei esențial, Ienupăr (Juniperus communis) ulei esențial.

*ingredient conținut în Xanurin

Mod de administrare:

Se recomandă consumarea a 3 capsule pe zi, înainte de masă, dimineaţa sau seara.

Produsul poate fi utilizat pentru perioade îndelungate.

Avertizări:

Nu se recomandă utilizarea de către femeile aflate la vârsta fertilă și de către persoane de ambele sexe la vârsta prepubescență.

Prezentare: 60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review