Prostatosalm, 120 tablete, Ayurmed

P438796027
  • -10%
Prostatosalm, 120 tablete, Ayurmed - AFECTIUNI-ALE-PROSTATEI - AYURMED
AYURMED

Protector natural al prostatei Ingrediente: Vetiveria zizanioides (Ushira); Cucurbita maxima (Dovleac); Muttia occidentalis (Indravadhi); Juniperus communis (Ienupăr); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Piper cubeba (Cubeb); Guma acacia. Cu trecerea anilor, organismul

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM

Prostatosalm, 120 tablete, Ayurmed

Protector natural al prostatei

Ingrediente:

Vetiveria zizanioides (Ushira); Cucurbita maxima (Dovleac); Muttia occidentalis (Indravadhi); Juniperus communis (Ienupăr); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Piper cubeba (Cubeb); Guma acacia. Cu trecerea anilor, organismul slăbește, acesta nemaiputându-și îndeplini toate funcțiile în mod corespunzător. Acest lucru este valabil în egală măsură și pentru bărbați și pentru femei. Ayurveda vine în întâmpinarea tulburărilor de prostată cu un remediu din plante foarte eficient.

Prostatosalm este un supliment alimentar destinat bărbaților, ce contribuie la menținerea sănătății prostatei. Substanțele bioactive din plantele pe care le conține susțin aparatul renal și căile urinare și contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de funcționarea necorespunzătoare a prostatei (urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale etc.).

Prostatosalm, prin acțiunea plantelor din compoziția sa, ajută la menținerea volumului normal al prostatei, are efecte antioxidante ce contribuie la rezistența organismului împotriva stresului oxidativ și la sănătatea celulelor.

Are efect diuretic și susține procesul natural de eliminare a toxinelor. Prostatosalm ajută la funcționarea corectă a prostatei odată cu înaintarea în vârstă, adresându-se în special bărbaților cu vârsta peste 50 de ani, la care frecvența tulburărilor prostatei este mai ridicată.

Contribuie la:

- buna funcționare a prostatei;

- diminuarea tulburărilor asociate funcționării necorespunzătoare a prostatei;

- susținerea capacității de autoapărare și de adaptare a organismului la condițiile mediului intern sau extern.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Numai pentru adulți.

Numai pentru bărbați.

Câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni.

În timpul administrării, nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos

Prezentare:

120 tablete



Data ultimei actualizari: 2024-02-27 14:52:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review