Comag Plant B supozitoare 1.5 g, 10 supozitoare

Comag Plant B supozitoare 1.5 g, 10 supozitoare -  - ELZIN PLANT
Elzin Plant
P459791192
Adjuvant in tratamentul hemoroizilor, fisuri anale si afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, adenom de prostata statiu I si II), boli de rinichi, cai urinare, vezica urinara, probleme de mictiune, [...]

Descriere: Comag Plant B supozitoare 1.5 g, 10 supozitoare

Adjuvant in tratamentul hemoroizilor, fisuri anale si afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, adenom de prostata statiu I si II), boli de rinichi, cai urinare, vezica urinara, probleme de mictiune, afectiuni digestive. in cazul in care supozitorul este de consistenta mai moale - acesta se va tine la o temperatura mai mica de 0°C timp de 3-5 minute inainte de utilizare.

In cazul unor afectiuni ale prostatei: pentru a-i mari eficienta si a grabi vindecarea poate fi utilizat un amesctec de ceai obtinut din: ceai de pufulita 50g, ceai de ghimpe 100gr, ceai de merisor 100gr, ceai de busuioc 50gr, ceai de cozi cirese 50gr, - aceste ceaiuri se amesteca foarte bine intr-o punga mai mare (omogenizand amestecul) rezultand un ceai deosebit de eficient.

Atentie! A se pastra la loc racoros 4-15 °C!

Compozitie:

Extract uleios din rasina de conifere, pufulita, ghimpe, frunze de merisor, busuioc, matase de porumb, ulei de masline, seminte de dovleac, ulei de samburi de struguri, ulei esential de: coriandru, maghiran, eucalipt si pin, pastura, apilarnil, ceara de albine, propilenglicol, ulei vegetal hidrogenat, alcool cetilstearilic.

La barbati: aplicatii locale (intrarectal) 1 supozitor de 2-3 ori pe zi timp de 20 zile pe luna, 3 luni consecutiv - curativ - in caz de crize hemoroidale de 3 ori pe zi. Mod de administrare la un 1 litru de apa se adauga 4-6 linguri de ceai, se da in clocot, se acopera, se lasa la racit, se strecora si se bea in sursul unei zile.

Se poate folosi o salata de cruditati foarte buna cu urmatoarele ingrediente: 100 gr radacina patrunjel, morcovi 100 gr, 100g telina, se da prin razatoare, se adauca 1/2 lamaie, o lungura de ulei de masline sau din seminte de dovleac, sare dupa gust si timp de 15 zile pe luna se mananca salata in fiecare zi.

Tratamentul naturist zilnic optim ar fi: 1 litru de ceai, o salata de cruditati si 1 supozitor de 3 ori pe zi, timp de 15 zile pe luna, 3 luni consecutiv.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review