XanterNet gel oftalmic 0.4 ml, 10 flacoane monodoza, Sifi

XanterNet gel oftalmic 0.4 ml, 10 flacoane monodoza, Sifi -  - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Indicații: Indicat pentru tratamentul leziunilor și abraziunilor suprafeței oculare produse de evenimente traumatice sau secundare intervențiilor chirurgicale. Compoziție: Hialuronat de sodiu, guma xantan, netilmicina 0,3%, [...]

Descriere: XanterNet gel oftalmic 0.4 ml, 10 flacoane monodoza, Sifi

Indicații:

Indicat pentru tratamentul leziunilor și abraziunilor suprafeței oculare produse de evenimente traumatice sau secundare intervențiilor chirurgicale.

Compoziție:

Hialuronat de sodiu, guma xantan, netilmicina 0,3%, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic, citrat de sodiu, apa purificată. Produsul nu conține conservanți.

Acțiune terapeutică:

Conține doi polimeri naturali: hialuronat de sodiu și guma xantan. După înstilarea în sacul conjunctival, XANTERNET, în amestec cu lacrimile, formează o peliculă vâscoasă și transparentă care, reducând fricțiunea datorată mișcărilor oculare și clipitului, protejează suprafața oculară în timpul procesului de vindecare a leziunilor și abraziunilor.

Doza și mod de administrare:

Este indicat a se instila 1 picătura de XANTERNET în sacul conjunctival de 4 ori pe zi sau conform prescripției medicale.

Prezentare:

10 flacoane monodoza



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review