Vitreoxigen, 20 comprimate, Biosooft Italia

W52413
Vitreoxigen, 20 comprimate, Biosooft Italia - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft
Proprietăți: Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE. Vitreoxigen este un preparat pe bază de substanţe naturale util pentru acţ [...]

Vitreoxigen, 20 comprimate, Biosooft Italia

Proprietăți:

Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE.

Vitreoxigen este un preparat pe bază de substanţe naturale util pentru acţiunea adaptogenă a extractelor vegetale, pentru îmbunătăţirea metabolismului celular, pentru menţinerea compoziţiei fiziologice a ţesuturilor şi creşterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.

Ingredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale ţesuturilor de la nivel vitreal şi pot contribui la optimizarea aportului energetic şi la reintegrarea cantităţii de aminoacizi, săruri minerale şi vitamine, atunci când nevoile organismului sunt crescute sau când aportul alimentar este insuficient.

Compoziţie/comprimat efervescent:

Acidifiant: acid citric; Carbonat de potasiu; Bicarbonat de sodiu; Carbonat de magneziu; L-lizină clorhidrat; Magneziu disodic; L-arginină clorhidrat; Ginseng; Arome; Edulcoranţi: ciclamat de sodiu şi zaharină sodică; L-carnitină tartrat; Anănans tulpină; Guarana; Nicotinamidă; Calciu-D- pantotenat; Agenţi de acoperire: malodextrină, gumă Arabică şi sucroză; Ciancobalamină (B12) cu maltodextrină; Riboflavină-5 fosfat sare disodică (B2); Piridoxină clorhidrat (B6); Tiamină clorhidrat (B1).

Mod de administrare:

Un comprimat, dizolvat într-un pahar cu apă (200ml) în timpul zilei, evitându-se orele serii. Precauții: Produsul nu conţine Gluten. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic.

Prezentare:

20 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review