Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi

P459820425
Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi Supliment de colagen hidrolizat, glucozamină cu extract de semințe de Vitis vinifera și vitamina E. Glucozamina și colagenul se încadrează în formarea țesuturilor conjunctiv. [...]

Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi

Vitreoclar Oro, 30 stickuri, Sifi

Supliment de colagen hidrolizat, glucozamină cu extract de semințe de Vitis vinifera și vitamina E. Glucozamina și colagenul se încadrează în formarea țesuturilor conjunctiv.

Aceste molecule fibrilare acționează ca suport structural, dar, fiziologic, sunt supuse unor procese de degradare oxidativă sau enzimatică, echilibrate printr-o sinteză continuă. În cele din urmă, vitamina E contracarează procesele oxidative care sunt adesea responsabile de deteriorarea celulară.

Vitreoclar ORO este indicat în stări de deficiență datorită creșterii cerințelor sau a scăderii aportului alimentar al componentelor sale, în special în grupele de vârstă în special (de la vârsta fragedă sau a treia) în care formularea în bastoane solubile orale facilitează administrarea sa.

Mod de administrare:

1 stick pe zi. Continutul stick-ului se dizolva direct in gura.

Prezentare:

30 stickuriData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review