Visine 0.05% solutie oftalmica, 15 ml, J&J

Visine 0.05% solutie oftalmica, 15 ml, J&J -  - CILAG GMBH INTERNATIONAL DIVISIN JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Picături oftalmice, Soluție, 0,05 g/15 ml Acest medicament este disponibil fără prescripție medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizați Vișine Classic [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Visine 0.05% solutie oftalmica, 15 ml, J&J

Picături oftalmice, Soluție, 0,05 g/15 ml

Acest medicament este disponibil fără prescripție medicală. Cu toate acestea, este necesar să utilizați Vișine Classic cu atenție, pentru a obține cele mai bune rezultate. Întrebați farmacistul dacă aveți nevoie de mai multe informații sau sfaturi.

Compoziție:

Vișine Classic, picături oftalmice, soluție 0,05 g/100 ml

Substanța activă este clorhidratul de tetrahidrozolină. Celelalte componente (excipienții) sunt: clorură de sodiu, acid boric, edetat disodic, clorură de purificată.

Acțiune și indicații:

Vișine Classic este un decongestionant ocular sub formă de soluție, care ameliorează edemul și înroșirea ochilor din cadru alergiilor oculare, iritațiile minore și conjunctivitele nespecifice sau cățârale. Efectele benefice includ ameliorarea senzațiilor de arsură locală, iritație, mâncărime oculară, durere oculară și lăcrimare excesivă.

Contraindicații:

Dacă suferiți de hipersensibilitate (alergie) la clorhidrat de tetrahidrozolină sau la oricare dintre componentele medicamentului menționate mai sus. La copii cu vârsta sub 2 ani.

Se recomandă prudența specială: Dacă suferiți de glaucom. în acest caz Vișine Classic se folosește doar cu avizul și sub supravegherea medicului oftalmolog. Dacă luați medicamente din grupul inhibitorilor de monoaminoxidază (IMAO) sau antidepresive triciclice.

Sarcină:

Vișine Classic poate fi folosit de femeile însărcinate doar cu acordul și sub supravegherea medicului. Dacă sunteți însărcinată, întrebați medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.

Alăptare:

Vișine Classic poate fi folosit de femeile care alăptează doar cu acordul și sub supravegherea medicului. Dacă alăptați, întrebați medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.

Conducerea de vehicule sau folosirea de utilaje: în cazuri rare, capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje pot fi afectate prin tulburarea vederii și sensibilitate lumină.

Informații importante despre excipienți: Vișine Classic conține clorură de benzalconiu 17% (conservant). Nu se vor folosi lentile de contact moi în timpul tratamentului cu Vișine Classic, datorită conținutului în clorură de benzalconiu. Lentilele de contact trebuie îndepărtate înaintea administrării picăturilor și nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.

Prezentare:

15mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review