Trium free picaturi, 10 ml, Biosooft Italia

  • -10%
Trium free picaturi, 10 ml, Biosooft Italia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft
P459799259
Proprietăți: Substituent de lacrimi cu activitate de stabilizare și refacere în cazurile de alterare a continuității histologice a suprafeței corneei. Util după operații chirurgicale oftalmice. Util î
Se incarca ofertele...

Descriere Trium free picaturi, 10 ml, Biosooft Italia

Proprietăți:

Substituent de lacrimi cu activitate de stabilizare și refacere în cazurile de alterare a continuității histologice a suprafeței corneei. Util după operații chirurgicale oftalmice. Util în cazurile de alterare calitativă și cantitativă a filmului lacrimal. Soluție oftalmică ce protejează celulele corneei, lubrifiază suprafața oculară, stabilizează și reface filmul lacrimal.

Conține hialuronat de sodiu și extract de Ginkgo Biloba. Acidul hialuronic este o mucopolizaharidă prezență în multe țesuturi ale organismului uman.

El aderă la mucusul de la suprafață oculară, determinând protecția, umidificarea și lubrifierea acesteia. Datorită acestei proprietăți mucoadezive, rămâne timp îndelungat pe suprafața ochiului și stabilizează filmul lacrimal, reducând senzația de ochi uscat. Extractul de Ginkgo Biloba conține principii cu acțiune antioxidantă și protectoare pentru suprafața pielii.

Aceste substanțe, în special flavonoidele, sunt capabile să neutralizeze radicalii liberi care sunt responsabili de distrugerea celulelor corneo-conjuctivale.

Compoziție:

Hialuronat de sodiu, extract de Ginkgo Biloba, N-hidroximetilglicinat, Na-EDTA, soluție izotonică pH 7,2

Mod de administrare:

1-2 picături instilate în sacul conjuctival de 2-3 ori pe zi, sau confom prescripției medicului

Contraindicații:

Alergie la vreun compus Se utilizează pentru maxim 30 de zile de la deschiderea flaconului

Prezentare:

10 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.