Solutie oftalmica hidratanta sterila - Lubristil Relax, 10 ml, Sifi

Solutie oftalmica hidratanta sterila - Lubristil Relax, 10 ml, Sifi - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - SIFI
SIFI
P438797875
Lubistril Relax Lubistril relax - fără conservanți este o soluție oftalmică cu 0,2% hialuronat de sodiu, obținut prin sinteză biotehnologică. Hialuronatul de sodiu are proprietăți
Se incarca ofertele...

Descriere Solutie oftalmica hidratanta sterila - Lubristil Relax, 10 ml, Sifi

Lubistril Relax Lubistril relax - fără conservanți este o soluție oftalmică cu 0,2% hialuronat de sodiu, obținut prin sinteză biotehnologică. Hialuronatul de sodiu are proprietăți mucomimetice, mucoadezive și vâscoelastice, îmbunătățind stabilitatea filmului lacrimal și păstrând suprafața oculară lubrifiată, hidratată și protejată.

Compoziție:

Distilat de mușețel, distilat de hamamelis, distilat de afine, distilat de centella, hialuronat de sodiu, acid boric, tetraborat de sodiu, apă pentru injecții.

Doar pentru uz oftalmic extern. După prima deschidere a flaconului utilizați produsul într-un interval de două luni.

Prezentare:

10 mlData ultimei actualizari: 2023-10-30 14:35:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.