Retinofort, 30 comprimate, Plantavorel

Retinofort, 30 comprimate, Plantavorel - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - PLANTAVOREL
Plantavorel
P438797894
Retinofort, de la Plantavorel, a fost creat in mod special pentru prevenirea afectarii vaselor retiniene. In natura exista numeroase molecule care poseda capacitatea de a proteja vasele de sange, nervii [...]

Descriere: Retinofort, 30 comprimate, Plantavorel

Retinofort, de la Plantavorel, a fost creat in mod special pentru prevenirea afectarii vaselor retiniene. In natura exista numeroase molecule care poseda capacitatea de a proteja vasele de sange, nervii si delicatele celule care asigura vederea.

Retinofortul este un produs conceput cu 25 de ani in urma, testat si ameliorat in timp, care contine astfel de molecule.

El are la baza extracte selective din fructe de padure bogate in principii bioactive: afine, coacaze, macese, catina alba.

Principalele beneficii ale Retinofortului sunt de prevenire sau chiar de stopare a leziunilor retiniene (retinopatie) aflate in stadii incipiente sau medii nu numai de origine diabetica, dar si din alte cauze. 

Compozitie:

Un comprimat de Retinofort are 600mg si contine :10 mg extract purificat din fructe de afin(Vaccinium myrtillus), 40 mg pulbere din fructe de coacaz-negru (Ribes nigrum) , 40 mg pulbere din fructe de maces(Rosa canina) , 30 mg pulbere din fructe de catina (Hippophae rhammoides) , 30 mg pulbere din fructe de afin( Vaccinium myrtillus) , si 30 mg de boia de ardei dulce(Capsicum annum) , precum si excipienti : amidon de porumb , celuloza microcristalina , gelatina , talc , acid clorhidric sub forma de cloruri , stearat de magneziu.

Mod de administrare:

Dupa mesele principale , 1-2 comprimate pe zi.

Mentiuni:

A se consuma cu prudenta de persoanele cu ulcer gastro-duodenal in faza acuta, administrandu-se dupa mese.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review