Provisio, 30 tablete, Unimed pharma

Q31912
Provisio, 30  tablete, Unimed pharma - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - UNIMED PHARMA S.R.O.
Actiune: Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, care este raspunzatoare de procesul adecvat t vederii. Toate cele trei substante active - anticianozidele, beta-carotenul si vitamina E va protejeaza [...]

Provisio, 30 tablete, Unimed pharma

Actiune: Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, care este raspunzatoare de procesul adecvat t vederii. Toate cele trei substante active - anticianozidele, beta-carotenul si vitamina E va protejeaza organismul fata de efectul nociv t radictilor liberi. Indicatii: Produs pentru persoanele: expuse la efort deosebit care determina obosirea ochilor care lucreaza la computer care lucreaza in conditii de iluminare deficienta cu tulburari de vedere in amurg care petrec multe ore la volan varstnice Doze si mod de administrare: 1 capsula sau 2 capsule pe zi administrate separat A nu se depasi doza zilnica indicata. Acest produs este un supliment timentar. Nu poate suplini o dieta divesificata. Pastrare: Se pastreaza la temperatura camerei (15-25 grade Celsius), ferit de lumina, in ambtajul origint. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare inscriptionata pe ambtaj.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review