Picaturi Hylo Care, 10 ml, Ursapharm

  • -10%
Picaturi Hylo Care, 10 ml, Ursapharm -  - URSAPHARM ARZNEIMITTEL
P548487922

Pentru lubrifierea şi susţinerea vindecării suprafeţei deteriorate a ochiului, de exemplu din cauza ochilor uscaţi sau a procedurilor chirurgicale. Soluţie sterilă, fără fosfaţi şi fără conservanţi.

[...]

Descriere: Picaturi Hylo Care, 10 ml, Ursapharm

Pentru lubrifierea şi susţinerea vindecării suprafeţei deteriorate a ochiului, de exemplu din cauza ochilor uscaţi sau a procedurilor chirurgicale. Soluţie sterilă, fără fosfaţi şi fără conservanţi. 

Mod de utilizare:
HYLO CARE trebuie să fie folosit în funcţie de starea dumneavoastră şi de instrucţiunile primite de la oftalmolog sau farmacist. În general, instilaţi o picătură de HYLO CARE, de trei ori pe zi, în fiecare ochi. Dacă este necesar, puteţi utiliza dispozitivul mai frecvent. Dacă aplicaţi HYLO CARE mai mult de 10 ori pe zi, trebuie să consultaţi un medic oftalmolog. HYLO CARE este potrivit pentru tratamente de lungă durată. 

Ingrediente:
1 ml de HYLO CARE conţine 1 mg de hialuronat de sodiu, dexpantenol, acid citric anhidru, citrat de sodiu şi apă pentru preparate injectabile. 

Precautii:
HYLO CARE nu ar trebui folosit dacă aveţi hipersensibilitate la unul dintre ingredientele acestuia. Dacă folosiţi şi alte picături pentru ochi, trebuie să păstraţi un interval de 30 de minute între aplicări şi HYLO CARE trebuie întotdeauna să fie administrat ultimul. Unguentele oftalmologice ar trebui aplicate întotdeauna după folosirea HYLO CARE. În cazuri foarte rare au fost raportate reacţii de hipersensibilitate, precum senzaţii de arsură sau lăcrimare excesivă, care au dispărut imediat după întreruperea utilizării dispozitivului HYLO CARE. HYLO CARE este compatibil cu lentilele de contact, însă după aplicarea lentilelor de contact, se recomandă alocarea unui interval de 30 de minute, înainte de administrarea picăturilor, pentru a evita reacţiile de intoleranţă ce pot să apară din cauza interacţiunii dintre soluţiile de îngrijire a lentilelor de contact şi HYLO CARE. Pe baza cunoştinţelor actuale, nu există restricţii pentru utilizarea HYLO CARE la copii şi femei însărcinate sau cele care alăptează.  A se păstra la temperaturi sub 25°C. HYLO CARE poate fi folosit timp de 6 luni de la desigilare. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Prezentare:
10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review