Pachet Vedixin MAX, 30 comprimate + 30 comprimate + Ochelari stenopici, Natur Produkt

Pachet Vedixin MAX, 30 comprimate + 30 comprimate + Ochelari stenopici, Natur Produkt -  - NATUR PRODUKT
P479849304
Vedixin MAX Proprietati: - luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutând la o mai bună circulație sanguină la nivelul ochilor și protejându-i împotriva radiațiilor UV î [...]

Descriere: Pachet Vedixin MAX, 30 comprimate + 30 comprimate + Ochelari stenopici, Natur Produkt

Vedixin MAX

Proprietati:

- luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutând la o mai bună circulație sanguină la nivelul ochilor și protejându-i împotriva radiațiilor UV în exces;

- datorită puternicului efect antioxidant, luteina încetinește progresia unor boli degenerative ale ochiului și opacifierea cristalinului;

- vitamina B2, zincul și vitamina A contribuie la menținerea vederii normale;

- zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.

Ingrediente active per comprimat de 500 mg:

24 mg luteină, 1.4 mg Vitamina B2, 120 µg Vitamina A retinol echivalent, 5 mg Zinc, Vitamina E 6 mg α-TE.

Mod de utilizare:

1 comprimat pe zi, înghițit cu suficient lichid.

Prezentare:

30 comprimate + 30 comprimate

Ochelari stenopici

Sunt ochelari fără dioptrie, prevăzuți cu sute de perforații de dimensiuni mici care funcționează ca diafragma unui aparat de fotografiat, controlând cantitatea de lumină care ajunge la retină. Astfel, corpul ciliar al ochiului se angajează în exerciții de adaptare care diversifică tipurile de mișcări ale mușchilor ciliari.

Antrenează mușchii oculari. Ajută în mod natural la îmbunătățirea vederii.

Mod de utilizare:

Se exercită mișcări care alternează între focalizarea pe obiecte apropiate și obiecte îndepărtate. Se repetă de câteva ori, se odihnesc ochii și se reiau exercițiile. Se folosesc ochelarii stenopici zilnic timp de 15-20 de minute.

Precautii:

Ochelarii stenopici nu trebuie purtați în timpul condusului sau utilizării utilajelor grele (avion, macara, etc.). Acești ochelari obturează parțial vederea și ar trebui folosiți doar ca dispozitive de exerciții fizice pentru ochi, într-un mediu sigur, cum ar fi acasă.

Recomandări:

Cu un sprijin nutrițional suplimentar pentru sănătatea ochilor, cu Vedixin MAX, utilizarea ochelarilor stenopici, poate, în timp, să îmbunătățească vederea.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review