Ocuhyl C solutie oftalmolgie, 10ml, Unimed

Ocuhyl C solutie oftalmolgie,  10ml, Unimed - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - UNIMED PHARMA S.R.O.
W60668
Excipienți: Extract de gălbenele, clorură de sodiu, clorură de potasiu, clorură de calciu dihidrat, clorură de magneziu hexahidrat, acetat de sodiu trihidrat, citrat de sodiu, apă pentru preparate
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Ocuhyl C solutie oftalmolgie, 10ml, Unimed

Excipienți: Extract de gălbenele, clorură de sodiu, clorură de potasiu, clorură de calciu dihidrat, clorură de magneziu hexahidrat, acetat de sodiu trihidrat, citrat de sodiu, apă pentru preparate injectabile. Caracteristici: - efect umidifiant, calmant și lubrifiant; - destinate în special persoanelor cu ochi sensibili; - asigură o destindere eficientă și un confort de lungă durată împotriva senzațiior de arsură, uscăciune și roșeață a ochilor; - efect anti-inflamator; - ajută la regenerarea epiteliului ocular; - nu conține conservanți sau aditivi anti-microbieni; - indicat și purtătorilor de lentile de contact; - poate fi utilizat de adulți, adolescenți și copii. Indicații: Se folosește ca tratament adjuvant în secreția redusă de lacrimi, senzație de corp străin, oboseală sau iritați ochilor. Se utilizează și pentru consolidarea filmului lacrimal pe cornee și conjunctivă. Precauții: Nu se utilizează în cazurile de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare din excipienți. Dozare și mod de administrare: Dacă medicul nu v-a sfătuit altfel, se administrează o picătură de 1-3 ori pe zi în sacul conjunctival; de asemenea, poate fi administrat mai des. La copii, dozele sunt stabilite individual de medicul oftalmolog. Prezentare: 10 ml

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.