Nostamine, solutie oftalmica, 10ml, Eipico

P01090
Nostamine, solutie oftalmica, 10ml, Eipico - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - EIPICO
EIPICO
Compoziție: Soluție oftalmică şi nazală sterilă care conține: Nafazolina clorhidrat - 0, 5mg, Clorfeniramin maleat - 0,5mg, soluție isotonică - până la 1, 0ml. Acțiune terapeutică: [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Nostamine, solutie oftalmica, 10ml, Eipico

Compoziție: Soluție oftalmică şi nazală sterilă care conține: Nafazolina clorhidrat - 0, 5mg, Clorfeniramin maleat - 0,5mg, soluție isotonică - până la 1, 0ml. Acțiune terapeutică: Nafazolina clorhidrat are un efect vasoconstrictor rapid, iar clorfeniramina maleat are o marcantă acțiune antihistaminică. Prin aceasta, Nostamine produce o descongestionare rapidă și prelungită a mucoasei nazale și conjunctivei. Indicații: Nazal: Congestia mucoasei nazale de diverse etiologii, tratamentul simptomatic al rinitelor, sinuzitelor și rinitelor alergice. Ocular: Sindrom cațaral de primăvară și alte manifestări alergice oculare. Se va administra numai la recomandarea medicului. Contraindicații: Glaucom cu unghi închis. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Efecte adverse: În aplicațiile frecvente, poate apare o senzație de înțepături ușoare, trecătoare. Mod de administrare: Nazal: 2 picături de 4 ori pe zi, în fiecare nară. Ocular: 1 - 2 picături în sacul conjunctival la 3 - 6 ore. Prezentare: 10 ml.
P01090