NAABAK Picaturi Oftalmice 49mg/ml, 10ml

NAABAK Picaturi Oftalmice 49mg/ml, 10ml -  - LABORATOIRES THEA
I9146
Naabak 49mg/ml x 10ml pic.oft  Compozitie:  Contine: acid N-acetil aspartil glutamic, sare de sodiu, 490 mg si excipienti: hidroxid de sodiu, acid clorhidric, apa pt preparate injectabile [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: NAABAK Picaturi Oftalmice 49mg/ml, 10ml

Naabak 49mg/ml x 10ml pic.oft 

Compozitie: 

Contine: acid N-acetil aspartil glutamic, sare de sodiu, 490 mg si excipienti: hidroxid de sodiu, acid clorhidric, apa pt preparate injectabile

Indicatii terapeutice: 

Naabak picaturi oftalmice este recomandat pentru lubrifierea ochiului in caz de senzatie de ochi uscat sau disconfort al ochiului indus de factori externi cum ar fi vantul, fumul, poluarea, praful, aerul conditionat, privitul si lucrul indelungat la computer. 

Naabak picaturi oftalmice este de asemenea recomandat si purtatorilor de lentile de contact, pentru hidratarea si lubrifierea lentilelor.

Mod de administrare: 

1 picatura in fiecare ochi de cate ori este necesar pe parcursul unei zile.

Forma de prezentare:  

Flacon cu 10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-09-25 10:58:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review