Mirtilene Puro, 30 tablete, Sifi

Mirtilene Puro, 30 tablete, Sifi - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - SOCIETA' INDUSTRIA FARMACEUTICA ITALIANA S.P.A.
Indicații: Supliment alimentar ce conține extract de afine, ale caui componente joacă un rol fundamental în procesul vederiiși în protecția țesuturilor împotriva oxidării cauzate de [...]

Descriere: Mirtilene Puro, 30 tablete, Sifi

Indicații:

Supliment alimentar ce conține extract de afine, ale caui componente joacă un rol fundamental în procesul vederiiși în protecția țesuturilor împotriva oxidării cauzate de radicalii liberi produși în cursul proceselor metabolice la nivel celular. Are proprietăți remarcabile vasoprotectoare și îmbunătățește sensibilitatea retiniană nocturnă și la lumină redusă.

Componentele din Mirtilene Puro sunt deasemenea utile în cazurile de fragilitate a vaselor capilare,de afectare a permeabilității acestora și de reducere a sensibilității retinienenocturne și la lumină redusă,frecvente în anumite situații ,precum miopia și oboseala vizuală.

Administrare:

1-3 tb./zi sau conform indicațiilor medicale

Prezentare:

30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review