Maxiven, 20 capsule, Biosooft

P39169
Maxiven, 20 capsule, Biosooft - AFECTIUNI-ALE-OCHILOR - BIOSOOFT
Biosooft

Maxiven este un supliment alimentar de Vitamina C, E și Rutozid cu extracte vegetale, recomandat în caz de nevoie crescută sau de aport redus al substanțelor nutritive din care

[...]

Descriere: Maxiven, 20 capsule, Biosooft

Maxiven este un supliment alimentar de Vitamina C, E și Rutozid cu extracte vegetale, recomandat în caz de nevoie crescută sau de aport redus al substanțelor nutritive din care este compus. Extractele vegetale prezente conferă produsului o activitate antioxidantă (Ginkgo biloba și Pinus pinaster) și o funcționalitate normală a micro-circulației datorită Ginkgo biloba, Ananas comosus și Centella asiatica.

Substanțele din conținutul Maxiven contribuie la:

- formarea normală a colagenului (Vitamina C);

- funcționarea normală a vaselor sanguine (Vitamina C);

- protecția celulelor de stresul oxidant (Vitamina C și E);

- regenerarea formei reduse a Vitaminei E (Vitamina C).

Ingrediente:

Ulei de semințe de soia; gelatină; ginkgo biloba; agent de rezistență; glicerină; acid ascorbic (Vitamina C); centella asiatică; pin maritim; rutozid; ananas; emulsionant - lecitină din răpită; Vitamina E acetat; agent de îngroșare - mono și digliceride din acizi grași; coloranți - oxizi de fier.

Mod de administrare:

O capsulă pe zi de luat cu o înghițitură de apă, în afara meselor. Compoziție medie per capsulă: Vitamina C 60 mg Vitamina E 10 mg Rutină 30 mg Ginkgo biloba 130 mg Centella asiatică 60 mg Pinus pinaster 50 mg Ananas comosus 30 mg

Prezentare:

20 capsuleData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review