Macuofta Forte, 20 comprimate filmate, BioSooft

Macuofta Forte, 20 comprimate filmate, BioSooft -  - BIOSOOFT
Biosooft
P459847559

Macuofta Forte este un supliment alimentar pe baza de vitamine (E, B2, B6, B12, acid folic, niacina), minerale (zinc, cupru, seleniu), luteina si zeaxantina (extrase din tagetes erecta) si extract de ginkgo biloba.

[...]

Descriere: Macuofta Forte, 20 comprimate filmate, BioSooft

Macuofta Forte este un supliment alimentar pe baza de vitamine (E, B2, B6, B12, acid folic, niacina), minerale (zinc, cupru, seleniu), luteina si zeaxantina (extrase din tagetes erecta) si extract de ginkgo biloba.

Proprietati:

  • - Mentine vederea normala (zinc, vitamina B2).
  • - Protejeaza componentele celulare (cupru) si celulele impotriva stresului oxidativ (zinc, vitamina B2, vitamina E, seleniu).
  • - Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos (vitamina B2, cupru, vitamina B6, vitamina B12), metabolismul normal al homocisteinei (vitamina B6, acid Folic, vitamina B12) si metabolismul normal al proteinelor si al glicogenului (vitamina B6).
  • - Mentine circulatia normala a sangelui si a microcirculatiei (extract de ginkgo biloba).

Ingrediente:
Agenti de incarcare: celuloza microcristalina, carbonat de calciu, hidroxipropilmetilceluloza, fosfat tricalcic; extract etanolic (maltodextrina) din frunze de Ginkgo biloba, cu 24% glicozide flavonice si 6% lactone terpenice; FloraGlo®/ extract (amidon alimentar modificat, sirop de glucoza, amidon din porumb, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu) din flori de Craite (Tagetes erecta), cu 10% luteina; vitamina E/dl-alfa acetat de tocoferol 50% (amidon modificat, dioxid de siliciu), sulfat de zinc monohidrat; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi; extract (amidon din porumb) din flori de Craite (Tagetes erecta), cu 10% zeaxantina; agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, polietilenglicol; sulfat de cupru pentahidrat; vitamina B6/clorhidrat de piridoxina; vitamina B2/riboflavina; acid folic; selenit de sodiu anhidru; vitamina B12/ciancobalamina.

Mod de utilizare:
1 comprimat filmat pe zi, care se va inghiti cu apa.

Prezentare:
20 comprimate filmate



Data ultimei actualizari: 2023-10-23 09:54:12
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review